Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt dej här sa pastor Pär


Älskar du mej
Sa Pastor Pär
Älskar du mej så sätt dej här
Sätt dej och låt mej se
Sätt dej så trygg, här breve`

Så söt din klänning är
Oops en riktig känning där
Vackert tyg och skönt därunder
Ge mej vackra sköna stunder
Vet du var din skönhet orsakar
Hör du hur min röst, den sej stakar

Kan du se mitt hjärtas önskan
Här bredvid din skönhets grönskan
Ta mej till himlen, sa Pastor Pär
Ta mej till himlen, fast vi ännu är här
Smek mej, bjud mej på dina knoppar
Kyss mej, kärleksfulla droppar

Nu hjärtat ska du här får höra
Om andra frågar, så ska du göra
Jag lyssnade bara, själavård
Säg inget om din kärleks gård
Det får bli vår hemlighet
Den som ingen anan vet

Det får bli vår egen lycka
Du vet, vad skulle andra tycka
Puss och kram på dej nu hjärtat mitt
Tack för smekningar så fritt
Snart vi råkas om igen
Vi möts här, i fristaden…




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 17:46



Bookmark and Share


  systeringer
Mycket underhållande skrivet, med en allvarlig kärna i botten.
2009-03-23

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO