Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De säger sej stå för solidaritet, men försummar ingen chans att sko sej... skyller på "systemet" och "var har vi hört det förr"? "Staten och kapitalet sitter i samma båt" och ror iland... $$$$$$ eller numer €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€


Kompis eller kompen-sering?

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Man undrar varför? Och kanske skulle de som orsakat det hela, få stå för det själva känns de som.
Sahlins kompis och allt, Sahlin som bannat alla dessa "pensionsavtal"...
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Varför ska hon ha bland de högsta pensionerna. Vi är en av de minsta länderna väl....
-------------------------------------------------------------

108 SVT Text Måndag 23 mar 2009
INRIKES Publicerad 23 mars

Toppension för Margot Wallström

När Margot Wallström lämnar sin post
som EU-kommissionär kommer hon att
kunna kvittera ut en av de högsta
pensionerna bland kommissionärerna.

Wallström och tysken Günter Verheugen
får de högsta pensionbeloppen när den
nuvarande kommissionen byts ut, vil-
ket till stor del väntas ske i höst,
enligt siffror från den EU-kritiska
brittiska organisationen Open Europe.

De får 5 miljoner kr i avgångsvederlag
plus 1,2 miljoner per år från 65 års
ålder - totalt 19 miljoner kronor,
nära dubbelt så mycket som vad
kommissionens ordförande Barroso får.
Inrikes 101 Utrikes 104 Innehåll 700




Fri vers av LassO
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO