Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytta på dej

Melodi ”Nybroviken” av Cornelis

Flytta på dej lilla kommunisten
Se här kommer faktiskt pastor Pär
Fast du tycker jag en trist en
Kan jag knuffa dej såhär

Palestina sjal och kommunismen
Är nåt som man måste slå
Ut ur kroppen, ner med feminismen
Kvinnor ska man bara sätta på

Så försvinn här då min lilla sköna
Håll dej undan för mej pastor Pär
Stick och jobba här får du ej dröna
Ej gå runt i en frigjord sfär

Och om du ej vill det godkänna
För du är väl säkert helt frigid
Kan jag ändå på dej spänna
Böj dej framåt, eller sätt dej rid…




Fri vers av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-24 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO