Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord utan betydelse.


Nu går jag.

 

Du
fångade min hand i flykten
höll mig tätt intill
sa att du älskade mig
Men
dina ord låg som torkade löv
vid mina fötter
innan jag stängde dörren

för alltid

 

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-23 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här sticker du hål på tomma ordbubblor... och med ett talande bildspråk.
2009-03-24

  RedCherry
Saker i livet är sårbart och att stänga dörren.
den här dikten visar hur vackert ett sår kan vara.
Du har lyckats att skapa en tydlig bild framför mina ögon av dina egna ord.
2009-03-24

  ~Leonardo~
Mycket bra!! ett tips är att läsa "vad är ännu ett löv" skriven av Finkelfantomen i Sockerdricka. kom att tänka på den när jag läste om dina löv.
2009-03-24

  Ilona _L
Ord...Förgängliga ...men ack så viktiga i stunden då de bekräftar en. Så oerhört sorgligt om man inte är redo för att stänga dörren... Fint och kraftfullt skrivet!
2009-03-23

    leelee
Det finns alltför mycket av den sortens vissna löv, tycker jag. Intressant ordval, löv, eftersom man oftar använder det i svengelskan...för det är ju vad som händer med kärleken när orden inte är värda nâgot, den vissnar.
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP