Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårljus, ett

Vårljuset kliar under huden
och det växer blommor ur dina händer
mjuka kronblad mellan fingrarna
jag fryser sakta mot rött
faller inåt
och du vet att vi måste beskriva
varje liten sårskorpa, varje ansats till förklaring
du sover ganska nära
jag kan nästan röra dina andetag med kinden
känna doften av en främmande sol
en antydan till orkidéer
mellan dina läppar




Fri vers av Grävling
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 16:53



Bookmark and Share


    Steff...
Så vackert:
jag kan nästan röra dina andetag med kinden
känna doften av en främmande sol
en antydan till orkidéer
mellan dina läppar

Nä jag bara råkade på den men så vacker fras använd den igen gärna
2021-04-23

    ej medlem längre
Så vacker, jag ahde behövt dina ord....om blommor som växer ur händer alldeles nyss. Men låter dej behålla dem, för att de är så vackra där i din text!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling