Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och hur hårt du än blundar

du syns



händer för ögon dolt under huva

du syns

som tapeten på väggen

mönstret som jag drar fingrar längs som jag vilar huvudet mot som värmer när bara kyla finns du

syns



står i ett ögonkast Här

framför mig

men blicken i dina ögon

du är så långt borta



skadligt hungrig efter din uppmärksamhet



du syns

jag ser


svårare för var dag att säga



sättet du säger mitt namn

så rätt i din mun

vill vara ditt jag älskar dig

vill vara


svårare för var dag att säga



jag älskar dina artigheter

dina obetydligheter

det du döljer

det jag följer



vill balansera längs trottoarkanter med dig

räkna fimpar och tuggummin fastkletade i asfalten

falla mot gatan i dimman av oss själva

och tillbringa natten på en parkbänk

i belysningen från McDonalds


med dig



svårare för var dag att säga


du syns




Fri vers av Falk.
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 17:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välskriven ,intressant poesi med såväl relationer som trottoarkanter infunnet...tysker om...ja !
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Falk.
Falk.