Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baserat på en verklig händelse



moset

rullar över tallriken


sådär som bara pulvermos kan

fortsätter utför tallrikskanten ner

på golvet



splittret

på bara fötter

ser inte så lockande ut som det inte gjorde förut





Facepalm




Fri vers av Falk.
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Falk.
Falk.