Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hajen




Du ser in i hajens kalla ögon
Kalla svarta opersonliga fiskögon
De är inte onda bara
Helt okänsliga

Bara helt utan nåd
Grunda som en knapp i din kavaj
Men större
Du ser in i dessa ögon och gapet öppnar sej










Du ser tänderna
Det som annars kallas läppar dras undan
Det är tänder, rader med tänder
Vassa som synålar

Ditt skrik är hjärtskärande
Du vrålar allt du kan
Du minns filmen om jättehajen
Du skriker än värre

Halva kroppen är ovanför
De försöker dra upp dej
Men de hinner inte
För att nu är det dags
Nu är din domedag

Skriket går upp i större fasa
Hela din kropp är som likstel
Redan innan döden
Nu är redan dinna fötter innaför tandraderna
Snart kniper han igen munnen





De märkliga är att från början
Hade du så god tid på dej
De varnade för hajfenan
Du simmade lugnt mot båten
Lugnt och fint

Så försvann fenan
Och du började simma allt du kunde
Slet och tog dina tag
Tills du hann till båten och fick tag i 2 händer…


NUUUU knep han över halva din kropp…

Nu är de slut…









Nu vaknar du av ditt eget vrål
Sätter dej upp
Och svetten rinner
Hjärtat slår
Dunkar
Trycker… fan de var de värsta
Du varit med om…




Fri vers av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 21:43



Bookmark and Share


  Lotti
hujeda mig
2009-03-23

  Roula O
vilken mardröm..hihi
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO