Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som tog betalt

Du blev utsläng i kylan när du var 17 år
Tät i näsan och förkyld
du väntar på att det ska bli vår
Så att du slipper frysa om ditt redan
så kalla hjärta.

Du blev sjukare ju längre tiden gick
kondomen blev ditt immunförsvar och
den enda kärlek du fick
var den jag betala när jag gick

Jag ger dig kärlek
allt jag har
Du kalla det korvören
betala när du är klar.

Jag svävar
Känner du hur våra hjärta flyger?




Fri vers av Mayflyer
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-23 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer