Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 4/7


Tvekan 4

Längtan
Den tränger igenom min fasad
Smular sönder de försvar
Jag trodde fanns
Lämnas
Så vidöppen jag kan vara
Gråt ej för mig

Ser dig dansa
Leende
Din själ varm igen
Kan inte hjälpa det
Måste le tillbaks
Med din hand i min

Vi håller hårt, omfamnades
Dansandes
Smeker din kind, din fagra rosenröda kind
Torr
Vill aldrig såra dig
Älskar dig

Djupt inom mig
Finns du
Sover sött, nära en varm brasa
Min kärlek för dig
Lägger mig bredvid
Tvekande inför morgondagen
Kommer det vara vi två?




Fri vers av Lelle Lind
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-23 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind