Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 5/7


Tvekan 5

Vaknar
Nattens styggelse brinner ut
Du skakar
Frossa
Lägger min arm runt dig
Kysser din nacke
Värmer

Min sjuka ängel
Nära döden du är
Såren, de är vad du har kvar
Får mig att gråta
Blod
Glömde du mig när de kom till?

Lämna mig inte
Jag är inte redo, inte redo
Ser dina ögon slutas
Känner din kropp slappna av
Dör
Du släpper min hand
Faller

Nej!
Jag skriker förtvivlat
Kysser dig, håller om dig
Vill inte
Se
Dig försvinna från mig




Fri vers av Lelle Lind
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind