Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 

Att förändra sitt liv, både till det inre (Lotusblomman - själen) och det yttre, fysiska (Tigern - kroppen). För att nå harmoni, lycka och framgång måste man träna och utvecklas.




Lotusblomman & Tigern

Välkommen till min blogg, Lotusblomman & Tigern.

Lotusblomman symboliserar den inre styrkan och Tigern den yttre, den fysiska styrkan. Alltså, kropp och själ.

Min blogg kommer att handla om förändring och utveckling för att nå harmoni, lycka och framgång. Att förändra tankar och vanor, det är inte lätt. Det krävs både träning och övning av kropp och sinne.

Vem är jag som skriver?

Jag är en kvinna mitt i livet som bor ensam med mina två katter. Har just nu ingen hund, men är utbildad instruktör i Svenska Brukshundklubben. Jag har två vuxna barn, en flicka och en pojke. Jag har en kärleksfull relation med en man som betyder oerhört mycket för mig.

Jobbar heltid och har som de flesta svårt att få tiden att räcka till. Jag har flera kroniska sjukdomar som jag fått lära mig att leva med.

Jag har under årens lopp gått igenom ett antal stora livskriser, både privat och yrkesmässigt. Varje gång har jag lyckats resa mig upp igen, ibland själv och ibland med hjälp. Jag känner mig emellanåt en sån där leksaksdocka som är rund i botten med en tyngd. Varje gång man slår dockan till golvet gungar den upp igen...

Jag tränar regelbundet yoga och gång (walking) och har några stora evenemang framför mig.

Jag är just nu mitt uppe i stora förändringar och vill gärna dela med mig av det som händer och mina olika metoder att komma vidare.

Hör gärna av er med kommentarer!

Varmt välkomna!
http://www.metrobloggen.se/lotusblommanotigern




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 613 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 23:30



Bookmark and Share


    Maria Malm
Intressant. Det man kan förändra främst. är ju sitt sätt att tänka.
2009-03-24

  anits VIP
Det låter spännande, det är oftats
svårt när man måste eller vill göra
förändringar i sitt liv
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson