Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du har hjälp mig ofattbart mkt kan aldrig någonsin hitta ett sätt att tacka dig.


en Ängel

finns ingenstans att gå, ingenstans att fly
överallt påminner mig om våran historia
\"Det var en gång lycka..\"
Fanns i armarna på ängel, men jag föll
och jag kan tyvärr inte flyga själv
inte utan dig
jag må ha varit viktlös men du såg till så att jag hittade mig själv igen
jag skulle ha dött utan dig
det vet vi båda två
viktlösheten skulle tagit slut och jag skulle lämnat detta
men det blir lättare när jag vet
att det fortfarande finns en ängel på jorden
det blir lättare när jag vet
att du mår bra




Fri vers av Allexandra
Läst 541 gånger
Publicerad 2005-09-11 23:20



Bookmark and Share


  Saara
väldigt vacker dikt :'(
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Allexandra
Allexandra