Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Byggnads ordförande Hade en intressant tanke i morgon TV


Direktörslöner


”om nu dessa direktörer måste ha så hög lön
för att de annars flyttar utomlands
det kanske vore lämpligt att de får göra det då
åka iväg och pröva lyckan”


------------------------------------------------------------

Kanske en ”massflytt från Östermalm”
Vore en intressant fortsättning på bonusdebatten
Kanske vart de normaliserade priser där ett tag

Eller finns den nån som tror att ”landet” skulle förlora på det?
Troligen så skulle Stureplan förlora på det
So what?
Rekryteringsbasen för lycksökande brudar
Kanske skulle ta stryk
So what?
Bingo Remer och andra fick ragga på annat sätt
Och annat håll…
So what

Direktörerna skulle kunna heta Karlson och Jonsson
Istället för Löwenhjelm och Rosengrip
De skulle kunna se golvet på fabriken för deras näsor
Inte var så ”himmelskt riktade”
Ingen skulle förlora på det


Och Löwenhjelm och Rosengrip skulle ju naturligtvis lyckas utomlands
Ja vem skulle missunna dom det?
Jag menar, de måste ju kunna tjäna mer där
Med sin kompetens
Och vana att styra




Fri vers av LassO
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-24 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO