Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wedin ljuger


Wanja Lundby Wedin

Du ljuger som ett svin

Kanske var det dej som Malm

Och hans chaufför

Som talade om det som sej bör

Ett stimm av fittor som regerar

Eller stimmande fittor som inget reglerar




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO