Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Goja goja goja.... hahahaha


Papegojan Jonas


Papegojan Jonas
Var en repeterererererer

En modern slags
”Qvisling, som en papegoja”
Om än
Med en annan kraft

Och med en lite annan herre
Men slående lika ändå
För han tyckte inget själv
Han upprepapapapapapade
Hela tiden vad andra sagt

Så fick papegojan sina frön
De var hans upprepningslön
Och papegojan levde ensam
För vilken dam vill leva med
En repepepepepepeter

Så länge som Jonas inte hittat
Nån papegojdam
Så lever han ensam i sin bur
Papapapapapaegojans bur
Hahahah HAHAHAHA
Skrattar papegoja

Som tyvärr aldrig vet vad han ska säga
Om ingen annan sagt de förut
Hahahaha papegojans goja




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO