Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förklaring på något.


Vill ha det som förr

Livrädd för att
fastna här nu
med lim under
skon och glitterhjärtan
ovanför huvudet
är det sista jag vill
skulle vara att komma ihåg
den där djupa sorgen i dina
ögon då du tog hela livet ifrån
en ung.

Att inte kunna tro några
starka ord är fegt.
( Älskling du är feg )
Nej, det är inte mig
det är fel på. Alltid
har det vart någon
form av fel på det
vi hade.

( Nej, inget att längta tillbaka till. )
Du är lika svår
att förstå som
det är svårt
att fånga en
sommarfjäril
med solen i ögonen.

Och, den underbara rösten
som bara en gång sagt
"du ser förstörd ut"
river inom kroppen
så det skapar gåtor
lika stora som ekvationer
- det bara skriker
av frågetecken,
ingen förstår
vad som sägs
allt blir till ett
billigt schampoo
med ett nyckelhål på.

Visst älskling.
Jag föll över kanten
men nyckelhålet på
schampoo flaskan gör mig
ren på utsidan.

( Inte hel, men ren. )

- För din egna skull finns vi inte kvar längre.




Fri vers av RedCherry
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-24 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry