Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen Vill Du och Jag


Regnbågen är nerslagen...
Är det Du eller Jag?
Kanske båda två,
för jag ser regnet bakom solen.

Ge mig ett slag i ansiktet
så jag vaknar,
för jag vet inte om jag sover.
Drömmar som sårar
verkligheten,
känslor som sårar den som känner.
Nej, jag vet inte hur man gör.
Pang!
Där ja, min kind är öm.
Sover jag..?

Jag tror att jag ska dyka ner
och blunda hårt,
gömma mig under
alla mina täcken och kuddar
och vänta på gryning i drömnatten
insvept i mjuka lakan.
Det känns tryggt..
..nästan i alla fall.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-24 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel