Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filterröd

Blickar förtröstanslöst in i dina ögon.
Dina tårar blödde så sakteliga,
dränkte mina kammare,
koagulerar aldrig.

Jag rannsakade mig själv för sent.

Skuldhetta, blodsvärta,
offerhud, nakenskrud,
oskuldslamm, helvetesskam.

Letar skulder i mig själv.

Skuldsvärtan är varmare än ditt blod,
briserar blodstänk i dina ögon.

Det filterröda seendet ser sanningar.
Du kan äntligen se min skam,
och avfärda mig för vad jag är.

Naken hud gör ont.




Fri vers av Daybreaker
Läst 253 gånger
Publicerad 2005-09-12 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker