Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adel eller A-del

Så även herrarna vi väljer

Blir slavar under dollar

Vi väljer kvinnor nu istället

Men dom med myntet bollar

Men kanske blir det som det vart

En ny adel i kravatt

Och vi till dom betalar skatt.




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-24 17:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Penningen styr
visst allt, så när
man tänker blir
man yr och flyr
men risken är
att man själv
går överstyr...
Som Du säger
penningen har
många villiga
tjänare...
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson