Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksminnen


kärleksminnen

att snabbt nosa innanför tröjan
efter din kvardröjande doft
på min kropp
och le

att inte tvätta den blå morgonrocken
som doftade lavendel av dig
att sova i den
när du inte fanns där

doften har längesen förflyktigats
men rocken finns kvar
nött och trådsliten
som de sönderfallande
minnena

jag behöver den inte längre
men somligt
kastar man aldrig




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-24 19:44



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Ack, så sant! Doftminnen och minnens doft kastas aldrig...
2009-03-28

  Syrsan
Det är skönt med minnen av olika slag!
2009-03-25

  Elaine.S VIP
Minnen i dofter ...som de kan fånga ett helt ögonblick, av famlande i tider som gått. och det är så sant!!
"jag behöver den inte längre
men somligt
kastar man aldrig"
2009-03-25

    Tea Alex
Åh ja precis!!!!! Precis så!!!
2009-03-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
Dessa minnen som lever kvar är oftast förknippat med doft. Fin text.
2009-03-24

  Larz Gustafsson VIP
"Det finns känslor som aldrig kan dö..."
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger