Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hästen sa;

 

- om du försöker få mig att skritta åt ditt håll. Dit jag inte kan nå; vill, orkar eller ens tycker att du är förtjänt av det. Så bakåtsparkar jag och kliver raskt ner med frambenen samtidigt,  så hela ditt arsle till uppstoppat fejs får sig en tungsskrapa du sent glömmer..capiche ?

 

Ryttaren svalde.

och sa ja.

 

- bra..då börjar vi om igen..




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-24 21:50



Bookmark and Share


  lnlnln
Jag känner igen det där...
2009-03-24

    Erika H
som om man kan styra sig runt efter eget behag
som om andra inte skulle få sitt sagt

underbart

så där härligt befriande skönt att läsa
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#