Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- ja hej! jag tänkte reklamera en begravning..!!

 

 

- jaha..och vad heter du ?

- ernst hedholst

- och när ägde begravningen rum ? och vart ?

- hmm..måste ha varit i tisdags..norra kapellet vid högsbo kyrka

- jaha..då skall vi se här..Här har vi den. Och du måste första ange vilka skäl till reklamationen innan vi godkänner för beslut. 

-till att börja med så la dom blommor. röda rosor och en massa annat fnöske.

- jaha..

- inte fan fick jag några blommor när jag levde. så det där var rena båget..

- okey..något mer ?

- ja..sen har vi det där gnylandet..vid kistan. 

- gråtandet ?

- precis..inte fan grät nån för mig när jag var vid liv. så det där var rena båget!

- okey...något mer ?

- ja..sen var det de dära gnölet om hur speciell man var och fin och duktigt som arbetskollega och god fader..och gud vet vad..inte fan fick man höra det heller när man levde..så det där var rena påhittet!!

-ja..

- och sen begravningstalet i slutet..att man var saknad? inte fan fick jag höra att jag var saknad när man levde!!

- ..

- jo! sen fick dom konjac till kaffet i lilla kapellet. Inte faaan fick jag nån jävla konjac när man levde!!

- ok..nu har jag skrivit ner dina klagomål..och vi hör av oss längre fram för reklamationsbeslut.

- tack!

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-24 22:40



Bookmark and Share


  Din Fiende
... ord överflödiga, väldigt mycket...skrattar fortfarande...piiiiiiiiiiiiiiiiip
2009-05-21

    BetweenTheLines
Kul å träffande kistspik,fast slutet var lite av en antiklimax,får jag väl säga så här i ärlighetens namn,får man reklamera det?:)
2009-03-25

  Nina Ahlzén
gud(!) så underbart..men det är ju så alltför ofta, tyvärr. Du skriver som en dröm, tänkjo.
2009-03-25

  glittertindra
ler, visst är det bättre ta det när liv finns kvar och det blir ett mottagande.. blir en annan sorts kommunikation då.. den där berömda tvåvägsvarianten...
2009-03-25

    Erika H
Vi kan anstränga oss när det behövs.
Kanske är det för sent då.
Vi kan mer än vi ger. Oftast.

Ett innehåll att fundera över.
2009-03-24

  systeringer
En bisarrt rolig text!
2009-03-24

  Lena Krantz VIP
Ja men sicken skitbegravning!

hoppas att du får en ny!

;o)
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#