Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattis, byt designer


Kattis Ahlström

Verkar att ha fått

Lena Ph

Som kläddesigner numer

De känns som att Lena ska

Nöja sej med att sjunga…




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-27 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO