Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollektivt självmord

Vi var några stycken som hade pratat om att begå kollektivt självmord
Och jag frågade dig om du ville va med
Du skrattade till och tittade på mig med en sån där
”du-är-ju-inte-riktigt-klok-blick”
- Men vadå, svarade jag, tänk om livet på andra sidan är mycket vackrare – Då går vi ju här och lever helt i onödan
- Ja, men vem fan vågar chansa
- Kurt Cobain
- Jag vet inte om jag vågar lita på hans omdöme


Vi gick inte hem och knullade den gången heller!!




Övriga genrer av jahapp
Läst 1131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-05 20:56



Bookmark and Share


  ordterroristen
ordagrant som roger säger; underbar humor perfekt avvägd!
2008-01-19

  Michael
haah sitter här och skrattar
2005-05-11

  AllDifferentAllEqal
gillade den rejält. jätte bra text.
2004-12-30

  Isola
den är ju helt underbart galet bra!
me like.
2004-12-09

  reback
Oh, vad underbart galet. Nu blev jag ännu gladare. TACK
2004-06-07

  Roger VIP
Lungt och fint tills jag kommer till sista raden...Då bryter jag samman i ett gapflabb på flera minuter. Det var så oväntat och aldeles perfekt avvägt.
Underbar humor. (Håller du på så här blir jag nog kär tror jag)
2004-06-07
  > Nästa text
< Föregående

jahapp