Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga grodor sjunger vid Fatburens strand

 

I fattigdomens dagar

när sjön var rik på fisk

sjöng grodorna på stranden

 

I rikedomens dagar

finns det ingen sjö

ingen fisk

och inga grodor sjunger på stranden

 

men körsbärsträden blommar lika vackert då som nu

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-28 21:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det var då för väl att körsbärsblom kan skådas så att åtminstone hjärtats och själens sång kan bäras av vinden över hustaken
2009-04-06

  Hannadraken
Så ljuvlig denna var. Som grädde i gommen!
2009-03-29

  Carola Zettergren
Supersnyggt tänkansvärt detta!!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP