Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbaskat dum(t)



Försök att diskutera med en ekonom
Som har klistrat på sej en kristen etikett
Och har en moralsyn som går ut på att allt
Som ekonomer gör, är ok….
Allt från bonusar, grishöga löner m m…

Ok…. Ok OK OK ok ok

Jag tycker att bonusar i de flesta fall är fel
-Du är bara avundsjuk

Varför ska direktörer ha 45 ggr så mycket i lön som arbetaren
-Du är bara avundsjuk och hatisk

Finns det nåt som helst fog för att man ska få bonus vid förluster
-Du är bara hatisk, avundsjuk och dum

Om nu t o m finansministern Borg har uttryckt sin skepsis mot bonusar
-Jag kan leva och va oense med Borg, men du är bara avunsjuk, dum och hatisk

Tv programmet AGENDA hade ett helt program om detta vilket stödde allt jag sagt
I våra diskussioner, men inget av de du sagt, vad har du att säga om det?
-De har fel.. du är dum avundsjuk och hatisk….

Ja men de där som ställt till allt i den ekonomiska krisen ska de verkligen få bonusar?
-Avtal ska alltid hållas, du är avundsjuk, dum och hatisk

Ja men avtal kan ju sägas upp, de kan t o m var orättfärdiga och felaktiga
-Det är möjligt, men de ska hållas, du är bara avundsjuk, dum och hatisk

Ska alla avtal hållas oavsett
-Svar ja, du är bara avundsjuk

Kanske det men har du inget annat att säga?
-Du är avundsjuk, dum och hatisk…




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger
Publicerad 2009-04-22 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO