Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula värdet


Guldet
Det gula
Det formbara
Alltid har de varit en bas
I ekonomiska transaktioner

Överallt
Lockar det
Man mördar för det
Man prostituerar sej
Böjer huvet djupt

De finns snart
Inget, ingenting
Man inte gjort
För guld…
Guldet är inte ont
Men de orsakar
Mycket…




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-05 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO