Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaklagret


I kaklagret
Står sossarnas toppar
Med fingrarna i kakburkarna

De står i alla möjliga hörn
Men det är dåligt med lyse
Än så är det bara lampan där
Wedin står som lyser

Men de andra darrar vid sina burkar
De vet att de syns
Om det lyses upp
Snart kommer nån att vrida på knappen




Fri vers av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-27 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO