Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkrat, vaddå?


SAAB HAR ”SÄKRAT”

Samarbete med GM för sina nya modeller

Men ”vaddå säkrat”

Är de nån som vet om

GENARAL MOTORS

Är säkrat ”nånstans”

Inte ens amerikaner vill köpa

Amerikanske bilar längre




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO