Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren e här det pirrar


VårflodsKyssar




Gud vilket leende hon gav mig i solskenet



Kyssar vill jag dricka ur hennes mun









Fri vers av FinnRaggarn
Läst 470 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-25 12:57



Bookmark and Share


  Anna*
Två rader med en suverän titel som förmedlar kärlekens ogreppbarhet och längtan.
2010-01-03

  Junitvillingen
Med några få ord har du lyckats med det många inte klarar - du har fått till en helt fantastisk dikt - där ser man vad vårkänslor " kan ställa till med ", hihi;-))) UNDERBART!
2009-04-08

  Jaseph
Vilken härlig kärleksdikt!
2009-03-30

  Caprice! VIP
Ja, nog märks det att våren är här, fast den tog tid på sig...
Härlig dikt!
2009-03-30

  Maria Lauenstein
Kort men otroligt hett! BRA :)
2009-03-25

  Roula O
romantiskt...får man fråga som gav dig leendet? fint skrivit i så få ord :)
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn