Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en plats där jag brukar sitta och läsa har våren äntligen hälsat på



Gula sockervaddsspröda strålar
ger glittrande ljus
till kurviga vindar som slickar gräset
som ger liv till löven,
virvlar så luftigt där folket går
snirklande formningar av blänkande metall
reser sig upp ur marken,
i vilken alla speglar sig som får

som att flyta fram i en barnslig blomsterrymd
mjuka någonting, snuddar mig
jag känner inget ont
bara naturens genomtänkta rytm

på den här bänken trivs jag bra




Fri vers av Petrovna
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petrovna
Petrovna