Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsromans

 

Mellan lakanen vilar ännu nattens hemligheter
som snart kommer blekna bort i gryningsljuset
och väggarna står lika stumma och orörliga som då
när vi trängde igenom varandra
med blödande hjärtan

”de kommer inte berätta för någon
min skadskjutna ängel
om sömnlösheten
eller de syndiga sängarna”


men ingen överlever kärleken, det visste vi
och orden ekade redan döende

 




Fri vers av The Stargazer
Läst 848 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-02 17:49



Bookmark and Share


    amorfati
Jag gillar öppningsscenen med lakanen, jag gillar citatet och jag gillar avslutningen. Det som jag möjligen inte riktigt gillar är uttrycket \"blödande hjärtan\" det känns lite...hm...lite som man hört det förr. Jaja, lite åsiker bara, ha de fint.
2007-08-01

  Hélène
Vackert och förtrollande på något sätt. Me like! Kram/ H
2006-09-29

  LadyM
Den här gillar jag skarpt! vackert språk och du kommer åt i alla skrymslen och vrår..I´m there..och jag kan nästan känna den kvava tunga luften..toppbetyg och bokmärkt av mej :)!
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer