Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självuppfyllande profetior



Lila, kalla läppar
mot en tyst tinning
och luften ligger tung och stilla
runt våra viskade vaggvisor

när det sista trädet har fallit
och den sista regndroppen förgiftats
under himlar fyllda av orosmoln

Nu får solen gärna implodera
eller ett svart hål passera
och sluka vår planet

för det här är ändå slutet
vi kan bara vänta
...





Fri vers av The Stargazer
Läst 766 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-12-28 00:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som det ter sig nu, kan det var 'Karl' som 'du', bara 'gilla läget' väl, eller vänta på om det har en ihjäl, febern som härjar vart kontinental 'u'...

(u uttalas eller skrivs stundom 'you')
2020-03-11

  SatansSon VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1660261

2016-02-10

  Daniel lindqvist
Jag ryste....! när jag läste jag blev berörd och det gör mig så glad.
Verkligen med alvaret som förgrun .Du rörde vid mig och det tackar jag dig för.
2011-09-20

  Aftonvännen
Det är aldrig för sent att yttra sina känslor, och rätt tillfälle borde vara någonstans mellan undergången och uppståndelsen. Eller i den lilla lugna vardagen när man inte vågar riskera att gå under socialt, och få ensamheten blåa ringar och spruckna läppar.
2011-01-06

    ej medlem längre
Skön, mörk apokalypsi så här i nyårstider *ler*
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer