Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats hädelse



Oh, Edens kyrkogård
där vi lustade
där våra läppar möttes
i ett regn av sten

när vi brann
när vi slukades
av kärlekens eldar
som barn av Beelzebub

och inga syndafloder
kunde släcka
våra hjärtans glöd




Fri vers av The Stargazer
Läst 714 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-30 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fucking A+

Lysande!!!
2010-12-26

  ULJO
Du skriver så man får gåshud.
2010-11-01

  Niclas Petersson VIP
Kärlek och passion är aldrig fel.
Tycker om rytmen, melodin och orden.
Gillar.
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer