Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla anonyma älskare

 

Kanske var du svaret jag aldrig fick
på frågan jag aldrig ställde
du som passerade mig obemärkt förbi
och lämnade mina tankeembryon syskonlösa

  men kanske är det bäst
  kanske vore det incest
  för så relaterade åsikter
  att förälskas och förökas
  tills missbildade teorier
  och efterblivna ideologier
  är det enda som finns kvar

nej, jag behöver nog någon som våldtar
mina värderingar och vanföreställningar
 




Fri vers av The Stargazer
Läst 729 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-12-18 23:22



Bookmark and Share


  Kimberly Enqvist
åh, så bra!
2011-01-18

  paradiseisnowhere
Fantastisk! Otroligt vad fint du väver ihop alla referenser med språket, jättefint verkligen. Kul att du skriver och att man får chans att läsa det.
2011-01-09

  Aftonvännen
en självbevarelsedrift så stark att den inverkar dödligt på livet

obalansen mellan att vilja, men inte våga

drömmen om att bli drogad och bortförd en gång i månaden

dina ordval är oförväntade som välkomna främlingar
2011-01-06

    ej medlem längre
Älskar formuleringen "nej, jag behöver nog någon som våldtar
mina värderingar och vanföreställningar", den är så drabbande, chockerande och sensuell, allt på samma gång
2010-12-31

    ej medlem längre
Starkt, sinnligt, mångbottnat
2010-12-26

  Susanna
Riktigt snyggt! och en intressant tanke.
Jag har alltid tänkt att lika är bäst. Men på alla plan behöver det inte vara så, och kanske tom är en förutsättning att man är olika.

Kul att se att du fortfarande är i form! :) Själv har jag kommit ifrån skrivandet allt för mycket.
2010-12-22

  TrollTörnTrappan VIP
Ruskigt intressant animering av tankarnas universum! Eller om det är idévärlden som får symbolisera en lite mer köttslig relation...?
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer