Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller fortfarande din hand när jag sover trött



Jag finns fortfarande hos din röst
och hör fortfarande dina ord
av persika och mjölk
Jag ligger med minnet av dina fingrar
som söker sig i ränder längs min hud
Jag sitter bredvid en fixerad feberhetta
Och kommer ihåg när

Fabeldjuren fabricerade en flört

Jag är kvar igår




Fri vers av Petrovna
Läst 649 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-30 10:43



Bookmark and Share


  Jdikt
varje dag
smärtan värken tanken
varje dag
och ändå
en dag har det gått flera utan
fast den är lika stark
-
jag tror det är så man står ut

tack för dina dikter
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Petrovna
Petrovna