Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
häxan Epione


Drömmar och lyckokakor

~~

knaperi knaper på ditt hus
du smakar så härligt
jag är i ett rus

i drömmen men
ändå vaken
är påklädd men
också naken

smicker snacker en kaka av dig
vad kan det vara
är det ord till mig?

~~

Vill du gifta dig med mig?

Nej

~~




Fri vers av Epione VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 20:08



Bookmark and Share


    leelee
Jag kom in i sagans värld direkt...för att åka ut lika fort.
:-)
Vilken vändning!
2009-03-26

    ej medlem längre
Lyckokakor är goda.. men sanning talar de sällan.. med sina små lappar inombords.. Här måste man vara sin egen lyckas smed.. eller rättare sagt.. sin egen lyckokakas bagare.
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP