Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dilemmat

Jag gör

ALLT FÖR ATT BLI KÄND.

ALLT FÖR ATT BLI SEDD.

JAG GÖR ALLT ALLT ALLT
för att bli älskad.

Även,
om det skulle bli för den jag är,

för mamma
älskar mej trots
ALLT.







Fri vers av durr
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-25 20:56



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vackert...
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr