Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Englas mamma


Englas mamma får visst

En del skit för att hon syns

I debatter och säger sitt

Och?


De ska väl alla andra skita i

Hur hon hon tagit det

Hur hon sörjer, har sörjt och tar debatt

Jag tycker hon är underbar…

Som tar debatten… Heja på

JAG tycker att du är TUFF

Och JAG gillar din stil…




Fri vers av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-26 06:29



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Alla har inte styrkan att göra som Englas mamma och då kommer genast avundsjukan. Sjukt.
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO