Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overklighet



Vi tänder våra lysrör,
samlas på grå kontor
dag efter dag efter dag.
Sneglar mot fönstren,
hoppas få en skymt
av världen där ute
som blivit oss främmande.
Vi ser inte längre
hur solen går upp,
inte heller hur den går ner
eller hur årstiderna växlar.
Världen angår inte oss
där vi traskar på
i vår egen overklighet.




Fri vers av Anna H
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-09-12 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja usch, det var deppiga rader, men bra skrivet/fångat!
2005-09-12

  Hans w-art Westlund VIP
skulle vilja ha en motpol till denna. en positiv. en annan värld.
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H