Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag fick en krona

 

 

...om jag fick en krona
för varje gång jag tänkte på dig
så skulle jag ha
en krona
för du är konstant i mina tankar
en tanke utan slut...

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-26 00:29



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vilken lycka!!! vacker
2009-03-26

    Nicklas VIP
Brukar inte kommentera egna texter, men gör ett undantag och svarar på Baharis kommentar;

Äkta rikedom kan inte räknas i pengar.

Tack för kommentar!
2009-03-26

  Seasons VIP
Då blir du ej så rik i en mening iofs... ;)

"en tanke utan slut..." Bra känsla där
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP