Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa Salome


Dansa Salome
Dansa
Dansa i natten för mej
Dansa och låt erotikens mest innersta känslor
Få sitt utlopp

Dansa så du lyfter dina slöjaktiga beklädnader
Dansa så din kropps mjuka former
For fritt spelrum
Så du verkar upphäva tyngdlagen
Dansa Salome dansa

Så när du dansat klart ska jag göra
Det jag kan
Allt jag kan
För bereda dej den njutning du förtjänar
Dansa Salome, din dans
Är som en själens vitamininjektion…
Och som lyckans kroppsliga
Förverkligande…..




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger
Publicerad 2009-03-26 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO