Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var ligger era lojaliteter, mot de som betalar, eller de som förhalar? Ska ni hålla Wedin om ryggen för att, ni själva har fingrar i andra kakburkar?


Med FUCK förbunden


Wanja Lundby Wedin


Har tydligen ”stort förtoende”

Bland förbunden….



MEN vad fasen säger det då

Om

FACKFÖRBUNDEN

ELLER

FUCKFÖRBUNDEN




Fri vers av LassO
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-26 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO