Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kognitiv nedsättning


spjutspetskompetens
tvn viskar

och jag hör inte
för jag blundar

och alla bilder jag någonsin
tänkt
alla bilder alla saker som har hänt

nej, inget tycks rensa skallen mer
en konstant känsla, en konstant rädsla
för att trilla ner.
igen




Fri vers av supersurrealist
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-26 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist