Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart...

 

snart vaknar jag upp
i en annan tid

där det finns en anledning
för mig att le

små ögonblick när allt känns okej

bara nästan, men ändå

 

snart väcks jag
av mina egna djupa andetag

till en gryning
besjälad med ljusare framtid

små stunder av närande stillhet

bara nästan, men i alla fall

 

snart öppnas mina ögon
till en ny tid

dagar utan meningslös väntan
till nätter utan molande smärta

små tillfällen jag kan fånga i flykten

bara förhoppningar, du vet

 

snart återfinner jag glansen
i mina ögons djupa sorg

låter ljus sudda bort sotet
i ögon som längtar liv

små - som i lycka

inte så bara, men ändå

 

 

snart kommer den tiden
det vet jag

 

jag måste bara vakna först
och lära mig andas

igen

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-26 21:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket snyggt skaldat av dig!
2009-03-31

  Per Teofilusson
Tycker du skriver mycket bra om en elementär utgångspunkt. Fint avslut som det logiskt skrivs fram till.
2009-03-27

  Rockalex
Andas

tack

för påminnelsen
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol