Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten promenad


sommardröm

vi gick
efter ån
där vattnet
står vid regn
och med ens
bröt sommarkvällen
igenom

lukten av pors
berusade våra
sinnen
ängsullsbollarnas
orörliga akt

när älvdansen
tråds
ljumma
sommarnätter

nordan
tar tag
i vassen
och korparna
pratar
under molnen

det är
åter
vårvinter




Fri vers av tom boreland
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-26 22:12

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Roula O
en målande poesi...mycket vackert skrivet!
2009-03-27

  Blåbäret
vacker vandring...
2009-03-26

  wayward - taiga
snubblar på en tuva och grabbar handen som sträcks ut,
allt är ett ögonblick. under molnen.
2009-03-26

  anits VIP
Du målar dina ord så vackert,
så dikten blir en tavla när jag
läser, pors får mig att minnas
när jag plockade dom i å kanten
för att sedan färga garnet med
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland