Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wallen


Det triviala
I det nasala
Är att man skyllde det mentala
Som fel
För en del

De som inte var ”sovjeter”
Eller kommunist profeter
Fick se hur de sej beter
När sovjeterna fick spel

Också Wallenberg fick känna
På denna vansinnes ränna
Med bara streck med en penna
Togs in på mentalsjukhus
Så var livet för en rus
Men också en svensk diplomat
Tagen till ett slags koncentrat

Kanske hjälten störst av alla
Jobbade och palla
För ”sina” vänner i krigets fasa
Som nassarna vill gasa
Men alla rättsinstanser rasa
Den dag han träffade en ryss
Kanske värre än nassar nyss




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-27 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO