Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vasst ruggande


Vacker som en dag
Står hon och ler, tar tag
De fastnade lite sand…
I hugget…

Och alla stannar opp
På bollspelet slås stopp
För naken spel på strand
Utan vassrugget




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO