Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovjetiska mord



Sovjets mord på 2:a världskrigets störste hjälte
Är kanske historiens största svek
Mot någon som kämpade
Inte med gevär och kanoner
Utan mänsklighet och mod
Mot dessa mördande maskiner
På 2 ben

Men Stalin den fege fan
Tog ihjäl hjälten
Utan att tveka
Och hans egna ville inte hjälpa
De försökte inte ens
De hade fullt upp med att kollebrera
Med Tyskar och krigshetsare
De brydde sig inte i en släkt
Som fanns så nära…
Men ändå så långt borta…




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-28 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO